Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Beweging.net Geel quizt voor Geelse 'goede doelen'

Ook Beweging.net Geel zal in de komende Kerstsfeer zijn inzet en centjes bijdragen voor een warm, solidair, verdraagzaam, vredevol en goed gevoel onder mensen.

Op vrijdagavond 29 december quizzen ze voor de Geelse goede doelen. De prijzenpot van €1.300 kan door de deelnemende ploegen naar eigen keuze besteed worden aan Geelse instellingen, verenigingen, projecten…. die zich inzetten voor en met mensen die met minder kansen en middelen een eigen weg zoeken in ons samenleven. Het winnende team ontvangt €250.

Maar vooraf wordt bij loting bepaald welke zeven plaatsen in de eindrangschikking ook recht geven op elk €150 . Zo kan de tweede, de twintigste of laatste ook nog ’winnen’.

De Trefquiz van ‘Beweging.net Geel’ wordt gespeeld in een gemoedelijke sfeer. Niemand hoeft een bolleboos te zijn. Iedereen kan meespelen en vooral …. winnen voor het goede doel.

We spelen met maximum 30 teams van minimum 4 en maximum 7 deelnemers. De deelnameprijs bedraagt 20 euro per team. De quiz begint om 20u00 in het parochiecentrum, Werft 16 Geel.

Graag inschrijven voor 26 december  rob.kuypers@telenet.be

Deel dit artikel